Jeruzalem@2011

Twee broers die besloten hebben om in 2010 een voettocht te maken van Baarn naar Jeruzalem.

Trekking, hiking, lange afstandwandelingen, kamperen, al deze woorden hebben een grote betekenis voor ons. Op een voettocht in Zwitserland kwam het idee om een langere voettocht te maken. Vaak kwam dit onderwerp ter sprake en fantaseerden we daarover.Het doel was toen alleen nog niet duidelijk. Totdat we het boek "Voettocht naar Jeruzalem" van Sebastian Fooz tegenkwamen. Het idee was geboren!

dinsdag 8 juni 2010

Passau!!!!!

In Enderndorf hebben we plaatselijke krant gehaald! Zie het bericht hieronder.
Gisteren hebben we Passau bereikt na velen dagen regen. De Donau was op sommigen plaatsen uit haar oevers getreden. We hebben dus een aantal keren flink moeten omlopen. Morgen volgen we de Donau, richting Linz en daar gaan we in een "rechte lijn" door naar Krözeg.(Hongarije)

Kortom Duitsland ligt nu achterons. Duitsland heeft bij ons een hele goede indruk achtergelaten. Een aanrader als vakantieland!! Uitgestrekte gebieden, lekker bier:)en vergeet vooral de lekkere koeken niet bij de bakkerij!
De mensen zijn zeer gastvrij en behulpzaam en wat zeker opvalt is dat Duitsland schoon is! Grappig is dat voetgangers altijd wachten tot het rode stoplicht op groen springt. Ook als er in velde of wegen geen auto te bekennen is.
Ga dus Duitsland bezichtigen, verlaat eens de autobahn!!!!

Groeten van de Grimpels.

3 opmerkingen:

Erika zei

Gaaf zeg dat jullie de krant hebben gehaald! Wat leuk, jullie ontmoeting met mams! Bedankt weer voor de updates! We kijken er elke week wel een paar keer op! Succes en vooral: Geniet er van!

Hartelijke groet,
Luciën en Erika Steensma

Judith zei

Leuk om weer eens wat te lezen en dat jullie zelfs in de krant staan. Geweldig....
Wij wachten hier met spanning of Rick zijn zevens heeft gehaald en Rick is lekker vakantie aan het vieren op de Bremakker.
Liefs van ons de Oudendorpjes

JW zei

He!

Gaat goed dus! We zullen wel duimen voor beter weer :)

Zijn de schoenen al versleten of kunnen ze nog ff mee?

Viel Spaß,

JW, Mirjam, Thom & Joris